Achitare

Plata se acceptă doar cu Cardul Bancar.
Acceptam plata cu următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Metode de plată
Plata on-line pe site-ul Luca-S.eu.
Plata mărfurilor cu autorizarea cardului de credit prin intermediul Internetului are loc printr-un centru de prelucrare al băncii „Moldova-Agroindbank”, Chișinău, Republica Moldova cu utilizarea cardurilor de credit bancare a următoarelor sisteme de plată: VISA(Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum, LiberCard) și MasterCard (MasterCard Mass, MasterCard Gold, MasterCard Platinum).
 
Transferul de date
Pentru a plăti, va trebui să oferiți datele cardului d-voastră de credit sau debit. Transmiterea acestor informații se desfășoară în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare si conform legislației Republicii Moldova privind protecția datelor personale. Datele vor fi transmise DOAR pe serverul de autorizare a băncii pe un canal securizat (Protocolul SSL 3.0). Informațiile transmise sunt criptate şi stocate DOAR pe un server specializat al sistemului de plată.
Descrierea procesului de plată on-line pe site-ul Luca-S.eu
Atunci când efectuați plata on-line cu ajutorul cardului de credit pe site-ul Luca-S.eu. procesul de plată pentru produse are loc imediat după înregistrarea acestuia. După alegerea produselor, mergeţi neapărat să-l achitați, în acelaşi timp pagina site-ului ce vă pune la dispoziție un formular pentru a introduce datele de card, este o pagină securizată a serverului de autorizare al băncii, şi pe ea vi se va solicita să introduceţi datele cardului de credit, și să inițiați autorizaţia acestuia.
După aceasta sistemul vă va informa cu privire la rezultatele de autorizare. În cazul confirmării autorizaţiei, pe card va fi blocată suma corespunzătoare costului comenzii. Decontarea fondurilor bănești de pe cardul de credit/debit va avea loc doar la eliberarea mărfurilor.
În cazul refuzului de autorizare a cardului de către centrul de procesare al băncii, vă recomandăm să folosiţi alte mijloace de plată disponibile, coordonând aceasta cu operatorul nostru.
+37322999092, +37369832244, sau info@luca-s.com

Comenzi anulate
La refuzul bunurilor achiziționate fondurile bănești se restituie numai pe cardul cu care comenzile au fost plătite, în conformitate cu normele de serviciu. Luați legătura cu operatorul nostru de vânzări, pentru a clarifica procedura de rambursare a banilor, în caz de anulare a comenzii.
+37322999092, +37369832244, sau info@luca-s.com

Securizarea informațiilor despre titularul cardului de credit atunci când are loc plata pentru produse pe site-ul Luca-S.md
Atunci când plătim comanda cu cardul bancar, nici o informaţie despre numărul, data de expirare sau alţi parametri ai cardului, cu excepţia numelui titularului de card nu sunt transmise sau stocate pe site-ul Luca-S.md.
Întregul procesul de autorizare şi de transfer de fonduri bănești de pe cardul utilizatorului este realizat de către acesta printr-o conexiune sigură pe serverul operatorului de prelucrare şi de dobândire, licențiat de către sistemele de plată internaționale Visa International si MasterCard pentru a efectua acest tip de muncă. Pentru site-ul Luca-S.eu prelucrarea şi dobândirea sunt efectuate de către „Moldova-Agroindbank”, Chișinău, Republica Moldova.
Nici software-ul site-ului Luca-S.eu, nici angajaţii companiei nu păstrează date privind cardurile bancare ale utilizatorilor, folosite de către ei pentru a plăti mărfurile site-ului Luca-S.eu, în formă digitală sau pe suporturi electronice.